TA MED HELE FAMILIEN PÅ KONSERT!

TA MED HELE FAMILIEN PÅ KONSERT!

Dagen i dag starter klokken 09.00 på Larkollen Tennisklubb. Larkollen Tennisklubb inviterer til slektsturnering i tennis for doublepar. Fjernt og innbilt slektskap vil bli vurdert i hvert enkelt tilfelle. Konkurransen avvikles som handicapturnering. Handicap fastsettes av dommer, som også har myndighet til å endre handicap underveis. Ta med tennisracketer. Larkollen Tennisklubb besørger baller. Velkommen til en spennende og hyggelig konkurranse på tennisbanen.

Klokken 10.00 blir det morgentrim på Park Lane. Dagen fortsetter på Støtvigsstanda med Sandslottkonkurranse klokken 12.00. La fantasien få fritt spillerom og lag ditt eget drømmeslott slik du selv vil ha det! Separate klasser for voksne, barn og familier. Påmeldingsavgift: 50,- per lag.

Klokken 14.00 kan du slippe ut din indre sjørøver. Bli med sjørøverne på «rebusvandring» i lokalmiljøet. Sammen skal dere løse ulike oppgaver og aktiviteter mot ledetråder for å kunne løse gåten om Kaptein Sortebills skatt. Oppmøte i Rørvika. Arrangementet er gratis og krever ingen påmelding.

I kveld får vi besøk av OLIVIA LOBATO - JESPER JENSET - EMMA STEINBAKKEN. Dørene åpner 18.00 og konserten har fri alder. Emma Steinbakken slo igjennom over natten i oktober 2018, da hun slapp debut-singelen «Not Gonna Cry», som har blitt avspilt mer enn 23 millioner ganger på Spotify. Den nå 19 år gamle Emma har etter pandemien rukket å bli nr. 1 på Spotify og singellista her hjemme med «Jeg glemmer deg aldri», sluppet flere egne låter og samarbeidet med flere kjente artister.

Med over 150 millioner streams og en rekke suksessfulle utgivelser har Jesper Jenset markert seg som en lovende stjerne i det norske poplandskapet. Sommeren 2021 slapp Jesper «Skyt Me I Hjertet», og inviterte lytterne inn i et nytt og lekent univers på norsk. Dette ble startskuddet for Jesper sitt norske prosjekt med en rekke singler til lovende omtale og høy rotasjon på norske radiostasjoner.

19 år gamle Olivia Lobato skriver smertefullt og drømmende om livets store øyeblikk. Med sin fengslende sangstemme gjorde hun seg tidlig bemerket på TikTok, hvor hun tolket kjente svenske poplåter. Allerede første gang hun satte seg i studio for å skrive selv, ble hennes store gjennombruddslåt «Lilacs» skrevet. En vakker, men samtidig melankolsk sommerlåt som har nådd høyt på singellistene både i Sverige og Norge.

Barn 0-11 år: gratis /// Ungdom 12-17 år: 320,- /// Voksen over 18: 495,- /// Maks 2 barn pr. voksen med billett.

Klokken 20.00 blir det kåring av Årets Larkolling. Kåringen skjer i forbindelse med konserten. Juryen bestående av tidligere “Årets Larkollinger” velger en verdig kandidat til hedersbenevnelsen “Årets Larkolling”.

Påmelding og billetter finner du her:

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu