GJØR DERE KLARE FOR DEN SISTE DAGEN AV LARKOLLUKA!

GJØR DERE KLARE FOR DEN SISTE DAGEN AV LARKOLLUKA!

Møt opp til siste morgentrim for i år på Park Lane, som starter klokken 10.00. I dag blir det utdeling av prisen “Årets morgentrimmer”.

Det tradisjonsrike Larkollmarkedet starter klokken 11.00 i skolegården på Larkollen skole. Larkollmarkedet vil i år bli fylt med sjarmerende produkter, gjerne hjemmelaget, som hører til på et sommermarked.

Samtidig starter fotballkampene mellom fastboende og sommergjester opp på øvre del av Park Lane. Kampene deles inn i fire klasser. Vandrepokalen i denne utradisjonelle fotballfesten med spesielle regler er gitt av Larkollen Vel. Interesserte spillere: Møt opp på Park Lane 1/2 time før avspark!

Park Lane og Larkollen Skole ligger side om side, så om du skal innom begge arrangementene er det ikke langt å gå.

Klokken 16.00 er det klart for årets forestilling av MÅKA barne- og ungdomsrevy. Sted: Park Lane. Inngang: Voksen (100 kr), barn (50 kr), Familie (2 voksne + maks 4 barn) 250 kr.

Larkolluka avsluttes med familiequiz på Park Lane. Her vil det være varierte oppgaver for store og små. Påmeldingsavgift: 50,- per lag. Maks 8 pers. per lag. Påmelding på larkolluka.no.

Påmelding og billetter finner du her:

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu