ENDELIG ER LARKOLLUKA I GANG!

ENDELIG ER LARKOLLUKA I GANG!

Larkolluka er her og vi starter det hele med Larkollens “offisielle” flaggdag. Vi oppfordrer alle i Larkollen til å heise flagget. Dagen i dag er barnas dag og det hele starter med karnevalsopptog fra Joker Thorvaldsen klokken 11.30. Vi gleder oss til å se alle kostymene og de festglade deltagerne. Karnevalsopptoget ender på Park Lane der det er leker og aktiviteter for barna. Klokken 13.30 er det show med Paw Patrol på Park Lane. Barnas dag og showet med Paw Patrol har gratis inngang.

Klokken 11.00 er det utegudstjeneste i Rørvik.

Dagen avsluttes på Tollerstranda med rekeaften klokken 18.00. Vi selger kvalitetsreker med tilbehør. Baren og kiosken er åpen hele kvelden. Det blir live-musikk på svaberget. Vi får besøk av Humle, Ole Andre Enggrav og Henriette Humlekjær, de spiller kjente sanger og drar i gang allsang. Dette arrangementet er tillatt for alle og har gratis inngang. Det er ikke lov å ta med medbrakt alkohol. Dørene åpner 18.00. Musikken starter ca. 19.00 og varer til ca. 23.00.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle hjertelig velkommen til Larkolluka 2023!

Påmelding og billetter finner du her:

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu