Frivillig

Beautiful Blocks
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem faurdi accusantium.
Great Support
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem faurdi accusantium.
Multiple Layouts
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem faurdi accusantium.

ØNSKER DU Å BLI FRIVILLIG?

Larkolluka er en av få arrangementer som er 100% basert på frivillighet. Det betyr at ingen får betalt for å jobbe med Larkolluka. Vi er derfor avhengig av alle våre frivillige hjelpere for å kunne gjennomføre uka med glans. Som frivillig i Larkolluka får du være med på jobbingen som skjer i kulissene, under konsertene, på stranda og på Park Lane. Alt er like viktig for at Larkolluka 2024 skal bli den beste noensinne. Har du lyst til å bli med?
For å være frivillig i Larkolluka må du være eldre enn 8 år, er du yngre enn 18 år må vi ha samtykke fra en forelder. Du må være arbeidsom og en lagspiller.

Noen vanlige spørsmål:

Hva vil det si å være frivillig?
Som frivillig er du med på å muliggjøre en av Norges mest unike festivaler, med arrangementer både på dag og kveldstid. Larkolluka er 100% basert på frivillighet og vi er derfor avhengig av og evig takknemlige for alle våre frivillige. Siden våre arrangementer strekker seg fra sandslott-konkurranse til konserter med 1500 deltakere, vil du som frivillig få mulighet til å bryne deg på mange ulike arbeidsoppgaver gjennom en uke. Er du 16 år eller eldre kan du få med deg alle kveldsarrangementer som frivillig.

For de som jobber hele dager ordner vi felles frokost/middag/nattmat og drikke, vi stiller med solkrem og en sosial gjeng. Dagens frivillige er i aldergruppen 8 til 67 år. Vi har det mye gøy sammen. Vi ønsker alltid at gjengen skal vokse og å få inn nye ideer og tanker rundt det å gjøre uka enda bedre!
Hva forventes av en frivillig?
Som frivillig forventer vi at du møter opp til angitt tidspunkt for dine vakter med godt humør og arbeidsvilje, enten sola skinner og svetten renner eller regnet øser ned. Det er leder for hvert arrangement som skal sikre at alle vet hva de skal gjøre, men vi forventer også at alle frivillige sier ifra dersom de ikke er helt sikre på sine arbeidsoppgaver. Vi forventer at arbeidsoppgavene som blir tildelt gjennomføres så godt du kan.
Hvor mye jobber jeg?
Det er egentlig litt opp til deg selv. Vi er en kjernegjeng som jobber neste døgnet rundt gjennom hele Larkolluka. Om du har lyst til å bli med på det er du hjertelig velkommen!

Vi blir flere og flere frivillige for hvert år, noe vi digger, men det avhenger også av at alle som hjelper til er registrert. Det betyr at dersom du ønsker å være frivillig i år må du registrere deg/ sende en søknad til oss. I registreringsskjemaet for frivillige angir du hvilke dager og tider som passer for deg i løpet av uka. Du vil gjennom vårt system motta ulike vakter, ut ifra hvilken dager og tider du har registrert at du er tilgjengelig.

Har du en vennegjeng som har lyst til å hjelpe oss en dag i bytte mot billetter til et kveldsarrangement har vi et eget registreringsskjema for dette.
Hvilke jobber kan jeg få?
Arbeidsoppgavene i Larkolluka er varierte.

For de under 16 år tilbyr vi arbeidsoppgaver som:
Medhjelper på krabbefiskekonkurranse
Sjørøver på skattejakt
Veivert ved olabilløp
Aktivitetssjef på Barnas dag
Ryddehjelp
Bakvakt for kioskvogn

For frivillige mellom 16 og 18 år har vi behov for arbeidsoppgaver som nevnt over, men også:
Instruktør på Måka barne- og ungdomsrevy
Vertskap under kveldsarrangementer
Opprigg og nedrigg av arrangementer
Vaffelsteking på enkeltarrangementer
Matlaging til frivillige
Rydding på konserter
Lyd- og lysassistent
Sosiale medier

For frivillige over 18 år trenger vi hjelp med:
Vertskap
Adgangskontroll
Bar
Opprigg og nedrigg av arrangementer
Sjåfører
Sosiale medier
Matlaging til alle frivillige
Lyd- og lysassistent
Russegruppe?
Siden Larkolluka er 100% basert på frivillighet har vi ingen betalbare arbeidsoppgaver for russegrupper.

Ønsker dere derimot å være frivillige hos oss en kveld i bytte mot gratisbillett til et kveldsarrangement finnes det et eget påmeldingsskjema for dette.
Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Lakrollteamet © 2024. All Rights reserved .
crossmenu