Moss Hagemaskinservice er platinumsponsor for 2023

Moss Hagemaskinservice er platinumsponsor for 2023

Vi er stolte av å kunne presentere våre platinumsponsorer. Denne uken presenter vi Moss Hagemaskinservice. Vi har samarbeidet Moss Hagemaskinservice i årrekke og vi er glade for at de blir med på Larkolluka 2023.

Moss Hagemaskinservice AS ble startet opp i oktober 1989 av gründer og daglig leder Jozsef Bøhm.
Siden da har Honda, Søvde-produkter og Jonsered vært en fast del av sortimentet. Senere startet vi også med Stiga-produkter. I 2008 ble vi forhandler av Husqvarna. Samme året utvidet vi med Tysse.
Gardena ble vårt satsningsområde innen vanningsutstyr våren 2010.


Etter 30 år i bransjen består Moss Hagemaskinservice AS av fem ansatte med grundig fagkunnskap innen maskin og skogbruk. Vi er i dag autorisert forhandler av rekke merker, passende for hobbygartneren til profesjonelt industribruk.

BUTIKK OG PROFFAVDELING

Butikklokalet er plassert i Varnaveien 41, midt mellom FIX og Bogerud. Våre selgere innehar kunnskap og erfaring, klare til å veilede blant maskiner og utstyr.

Vi har opprettet en såkalt «proff-avdeling» i Moss Hagemaskinservice AS. Denne delen er gjerne rettet mot større entreprenører, anleggsgartnere og kommuner. Her er det store maskiner til en litt dyrere sum. Uansett om du er fra kommunen eller en privatperson, er du interessert, ta for all del en titt! Mange godsaker.

VERKSTED

I vårt verksted har vi topp moderne utstyr som brukes til både vedlikehold, rengjøring, reparasjoner og lagring av diverse mekanisk utstyr. Vi har også et eget robothotell der vi tilbyr vinterlagring med service inkludert i prisen.

ÅPÅNINGSTIDER:

Mandag-fredag: 08.00-17.00
Torsdag: 08.00-18.00
Lørdag: 10.00-14.00

KONTAKTINFO:

Varnaveien 41, 1526 Moss
69 27 70 90 – [email protected]

Ønsker du å bli platinumsponsor for 2024?

Fordelene er mange! Du får blant annet billetter til sommershowet og tilgang til et eget VIP-område kun for platinumsponsorer. Du får også reklame i programbladet, på Larkollukas facebookside, på gjerdet rundt Park Lane.

Sponsoransvarlig: [email protected]

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu