Billettsalget starter på søndag klokken 12:00

Billettsalget starter på søndag klokken 12:00

Billettsalget åpner søndag 21. juni klokken 12:00. I år må man ha billett til alle aktivitetene under Larkolluka, selv om noen av aktivitetene er gratis må man ha billett. Dette er fordi vi må ha navn og telefonnummer til alle som besøker oss. Billetter finner man på larkolluka.no.

Det er restriksjoner satt i verk for å ikke skape de store folkemengdene. Vi har møtt disse restriksjonene med noen løsninger. Mange av aktivitetene kan gå nesten som normalt, men noen har vi flyttet til Park Lane. På Park Lane har vi muligheten til å spre publikum bedre. Oversikt over hvor aktivitetene er finner man i programmet.

Park Lane ligger ved Larkollen skole. Hvis man kjører inn Støtvigveien ved Losen fortsetter man bare innover til man ser skolen og bak den ligger Park Lane, rett ved Larkollhallen.

Noen av aktivitetene vi hadde i fjor lar seg ikke gjennomføre i år. Så programmet ser litt annerledes ut i år. Men vi håper de er tilbake igjen neste år!

Vi minner om at påmeldingen til Måka Barne- og ungdomsrevy har allerede startet.  

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu