Gjennomføring av Larkolluka 2020

Gjennomføring av Larkolluka 2020

Vi håpet i det lengste at Larkolluka 2020 skulle gå som normalt, men etter helgens pressekonferanse fra regjeringen hvor arrangementer over 500 ble forbudt frem til 1.september så har også vi innsett at årets Larkolluke blir i en redusert versjon - men det blir Larkolluke! 

Vi hadde håpet på enda bedre avklaring fra myndighetene igår, men vi planlegger for at de gjenåpner for arrangementer opp til 200 eller mer innen Larkolluka 2020. Det betyr at vi vil gjennomføre en stor del av dag arrangementene som dere kjenner, men det vil naturlig nok også innebære smitteverntiltak i henhold til restriksjoner fra kommune, myndigheter og FHI, som vi nå vil gå i tett dialog med frem mot Larkolluka 2020.

Vi ser også på alternative aktiviteter og arrangementer som ikke krever at mange mennesker samles, men må her gå i tenkeboksen og kommer med mer info nærmere Larkolluka. Om dere har gode innspill så er det bare å sende inn til oss her på facebook eller [email protected] 

Sommershow 2020 - tirsdag & onsdag

Vi hadde gledet oss stort til å se dere to dager på parkeringsplassen “vår”. Dessverre kan vi ikke gjennomføre sommershow med de føringer som er lagt av myndighetene. Vi jobber med å flytte konsertene til 2021, og kommer tilbake med info rundt dette når vi har en avklaring.
Billetter som allerede er kjøpt til årets sommershow, vil vi tilby refusjon eller flytting til neste års arrangement, informasjon kommer i egen mail.

Måka 2020

Vi skal gjøre det vi kan for at vi får gjennomført Måka Barne og Ungdomsrevy i år, men vi må også her forholde oss til begrensninger og smitteverntiltak, dette kan bety at ikke vi har plass til så mange i publikum som er ønskelig. 

Vi kommer til å jobbe hardt fram mot Larkolluka for å tilby alle som er og har vært hjemme en stund en aktivitetsuke for hele familien, og kanskje akkurat i år er det viktigere enn tidligere!

Vi ser også at det kan bli tøft for oss å få inn sponsorpenger som normalt, så dersom du har en bedrift som ønsker å bidra så ta gjerne kontakt med en av oss eller på [email protected]

Til alle andre som ønsker å bidra med noe ekstra så er vårt vippsnr 10425
Det er også mulig å knytte grasrotandelen til Larkolluka frem mot sommeren. 

Ta vare - vaske henda! 

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu