Ginsmaking til Larkolluka

Ginsmaking til Larkolluka

Larkolluka inviterer til History of Gin, en smaksopplevelse og kunnskapsrik kveld med Lars Madsen.

Lars Madsen er grunnlegger av Oslo & Sørlandet Ginfestival og holder jevnlig kurs og smakinger med fokus på Gin. Hans evne til å fortelle historier er det få som kan måle seg med. Vi er derfor veldig fornøyde med at han vil ta turen ned til oss for å avholde en smaking.

Kurset og smakingen skal omhandle temaet "History of Gin". Lars vil da presentere flere typer gin og fortelle historien rundt dem. Det blir et generelt kurs, men vil også inneholde detaljer slik at det vil passe for nybegynnere og erfarne gin interesserte.

Billetten inkluderer 4 stk Gin med blandevann samt selve kurset.

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu