Første artist sommershow 2020

Første artist sommershow 2020

Vi er godt i gang med planleggingen av Larkolluka 2020. Første artist til Sommershowene 2020 er klar og vi er stolte av å kunne presentere MORGAN SULELE!

Sommeren 2019 hadde han en hit med sangen Helt Ærlig med Pål Tøien, bedre kjent som rap-artisten OnklP. Det blir sommervibber uten like, så ta med deg sommerstemningen til en varm og stemningsfylt kveld på parkeringsplassen!

Morgan Sulele hadde sitt store gjennombrudd med den Spellemann-nominerte låten «Bare Min» som toppet norske hitlister i 6 uker i 2015. Låtene hans ble streamet over 100 millioner ganger på Spotify i løpet av et år! Han har turnert land og strand rundt og vi er helt sikre på at han klarer å lever god Larkolluka stemining i teltet!

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu