Programmet

Programmet er delt ut til de fleste i Rygge Kommune. Om du fremdeles mangler kan du finne program på Støtvig Hotell, Joker Larkollen/Thorvaldsen eller Larkollen Camping.
Digital utgave finnes under:


 • Søndag
  REKEAFTEN
  08.00
  Flaggheising i Larkollen
  Alle Larkollinger med flaggstang oppfordres til å heise flagget!
  12.00
  Natursti hele uka
  Vi har i år gjort noen endringer på naturstien og utvider den slik at den varer en uke. Naturstien tar deg fra post til post i Larkollmarka, der du vil få bryne deg på ulike oppgaver. Til denne konkurransen trenger man en telefon som kan lese QR-kodeer. Konkurransen starter søndag i Larkolluka. Påmelding i kioskvogna. Vinneren kåres etter Familiequizen i teltet lørdag. Det vil altså si at man kan se an vær og vind, og løse rebusoppgaven når man ønsker, mellom 15. og 20. juli. Her blir det oppgaver for store og små. God tur og lykke til! 50,- pr lag
  12.30
  Karnevalsopptog
  Opptoget starter fra Thorvaldsen Dagligvare og går til Larkollen skole. Alle oppfordres til å stille i karnevalsutstyr og medbringe grytelokk, hjemmelagede rytmeinstrumenter, noe som sier “pling” – eller kanskje en helt ny lyd du har laget selv, for å kunne være musikant i vårt morsomme skramleorkester! Det blir ansiktsmaling på Thorvaldsen før karnevalsopptog – tips mottas med takk. Både store og små er velkomne fra kl 10.00.
  13.00
  Barnas dag
  Etter opptoget starter barnas dag på Larkollen skole med mange gratisaktiviteter og leker for barn i alle aldre. Arrangementet er støttet av Rygge kommune.
  18.00
  Rekeaften med allsang på Tollerstranda
  Vi selger kvalitetsreker med tilbehør, øl, vin, is, pølser og brus. Pierre Rockstar med følge kommer fra Gøteborg og trår til med sanger som alle kan være med på. Her blir det også muligheter for å ønske seg sin favorittlåt fremført! Husk legitimasjon OBS: medbrakt alkohol er ikke tillatt. Kontroll av bagger, vesker og sekker ved inngangen.
 • Mandag
  OLAKJERRELØP OG UTEKINO
  10.00
  Morgentrim
  11.00
  Seiling ved RØRVIKA
  Se egen annonse bak i programheftet. *Værforbehold – Husk å ta med redningsvest.
  12.00
  Sykkelløp på gjennomsnittsplassering
  Start: Larkollen Skole. Turen går gjennom store deler av Larkollen. Løypa er markert. Ta med hele familien på tur, det er ikke om å gjøre å komme først i mål. Vinneren er den som er nærmest gjennomsnittsplassering. Hjelmpåbud. Påmeldingsavgift: Kr. 50,- pr startnummer.
  15.00
  Grand Prix – Olakjerreløp
  Løype: Larkollveien fra Rørvikveien til Losen. Lag en doning av hva som helst, ta min. 3 hjul og bland i noen materialer, la stå til heving, hiv på glasur og la tørke noen timer. Alle kan delta! Premiering for: beste kostyme, beste tid og beste design. Anbefales bruk av knebeskyttere. Påmeldingsavgift:Kr 50,- pr. doning. OBS: HJELM ER PÅBUDT – TEKNISK KONTROLL AV HJUL OG STYRING 1/2 TIME FØR START. BRUK HODET – TENK SIKKERHET!
  19.00
  Bingo i teltet
  Kvinne- og familieforbundet, Larkollen
  19.30
  Fiskekonkurranse
  Start: Støtvigmoloen i egne båter. Premiering for: Største fisk, flest fisk, beste bryggefisker. All fisk må fiskes på snøre! Påmeldingsavgift: Kr. 50,- pr. startnummer.
  22.30
  Utekino - Gratis
  Sammen med PIXEL viser vi Lange Flate Ballær på Park Lane 22.30 mandag kveld. Ta med varme klær, campingstol og pledd til Park Lane. Arrangementet er GRATIS og tillatt for alle! *værforbehold
 • Tirsdag
  SOMMERSHOW
  10.00
  Morgentrim
  10:00
  Slektsturnering i tennis
  Larkollen Tennisklubb inviterer til slektsturnering i tennis for doublepar. Fjernt og innbilt slektskap vil bli vurdert i hvert enkelt tilfelle. Konkurransen avvikles som handicapturnering.Handicap fastsettes av dommer, som også har myndighet til å endre handicap underveis. Ta med tennisracketer. Larkollen Tennisklubb besørger baller. Påmelding på klubbhuset til Larkollen Tennisklubb innen tirsdag. Påmeldingsavgift: kr. 100,- pr. doublepar
  12.00
  Krabbefiske
  Premiering for: Største krabbe og flest krabber. Området for krabbefisket avgrenses til Støtvigmoloen. Alle krabber skal fiskes på snøre. Påmeldingsavgift: Kr. 50,- pr. startnummer. Vi oppfordrer til bruk av redningsvest på de minste.
  18.00
  Sommershow
  Kl.19.00 - Björn Rosenström starter kvelden med låter som Raggarrock, Pojkarna som busar, Het och Gunilla.. Kl 20.30 Åges Dansband som er et av Norges råeste coverband kommer for å rive taket av teltet på parkeringsplassen! Kl 22.30 Katastrofe, som har reist land og strand rundt med partylåter som Elektrisk, Spellemann, Maria, Norske Jenter og mange mange flere avslutter kvelden!
 • Onsdag
  KUBBSPILL & SOMMERSHOW
  10.00
  Morgentrim
  12.00
  Kubbspillmesterskap
  Oppmøte på Park Lane Påmelding kr 50,- pr lag
  18.30
  Sommershow med Veteranene
  Når mannen bak The Kids og TNT, sangeren i Return og Ole I`dole spiller sammen for aller første gang blir det ikke mindre enn en forrykende hitparade av en konsert! Vi gleder oss til en fantastisk kveld med Veteranene Låter som: Forelska i lærer´n, Værra med mæ hjem i natt, Sing me a song , Bye bye Johnny, Change the attitude, og Det va´kke min skyld kommer på løpende bånd når de tre gode vennene Dag Ingebrigsten, Knut Erik Østgård og Ole Evenrud møtes til konsert.
 • Torsdag
  STRANDDANS
  10.00
  Morgentrim
  13.00
  Skattejakt Rørvika-Duestranda
  NB! NY TID OG STED! I år har kapteinen fått hjelp av barna i teatergruppen «Fyrtårnet», vi møtes på fiskebrygga i Rørvika og starter jakten med vandring mot Duestranda. Finn frem det du har av sjørøverutstyr hjemme eller på hytta og bli med oss for å jakte på skatten
  14.00
  Sandvolleyballturnering på Støtvigjordet
  Turneringen spilles med lag bestående av inntil 3 personer, hvorav 2 er på banen av gangen. Klasseinndeling av lagene. Påmeldingsavgift kr. 50,- pr. lag
  19.00
  Stranddans på Lersbaugen
  Bli med på et av ukas høydepunkt - Stranddansen! Vi rigger til med telt og danseplatting for store og små. I år har vi hentet inn nytt band med kontrabass og piano, vi gleder oss til å høre deilige toner fra Ferdinand duo. Pris: kr 75,- pr. person, kr. 200,- for kjernefamilie (to voksne pluss deres barn)
  22.00
  Kåring av Årets Larkolling
  Årets Larkolling er en hederspris som utnevnes til en person/personer som har betydd mye for bygda. Juryen består av tidligere Årets Larkollinger.
 • Fredag
  LATTER, SAND & SVETTE
  10.00
  Morgentrim
  12.00
  Sandslottkonkurranse
  La fantasien få fritt spillerom, og lag ditt eget drømmeslott slik du selv vil ha det! Separate klasser for voksne, barn og familier. Påmeldingsavgift: kr. 50,- pr. lag. Sted: Teibern
  14.00
  Mesternes Mester
  Etter gode tilbakemeldinger i fjor, gjør vi noen justeringer og fortsetter med Mesternes Mester! Vi håper det blir like moro for deltagere som for publikum. Konkurransen vil foregå både til lands og til vanns. Hvert lag må bestå av 4 personer. Pris Kr. 200,- pr lag. Hvert lag må bestå av 4 personer. Sted: Stranden ved Teibern
  20.00
  Latter i Larkollen
  Show start kl 21.30 Aldersgrense 18.år
 • Lørdag
  MÅKA
  10.00
  Morgentrim
  11.00
  Larkollmarked i skolegården
  Larkollmarkedet i skolegården vil i år bli fylt med sjarmerende produkter, gjerne hjemmelaget, som hører til på et sommermarked. Vil du være med på å skape et hyggelig marked? Påmelding til: malin@larkollen.no eller sms 48282230. Standleie er 100,- pr meter. Eller 200,- pr 180×80 bord som kan lånes på stedet. Vi har strøm for de som trenger det, må gis beskjed på forhånd. Barnas marked blir på basketballbanen, egne bord må tas med og plassene der er gratis..
  11.00
  Fotballkamp i regi av LIL
  Vandrepokalen i denne utradisjonelle fotballfesten med spesielle regler er gitt av Larkollen Vel. Se egen omtale for flere detaljer. Interesserte spillere: Møt opp på Park Lane 1/2 time før avspark!
  14.30
  Årets forestilling av Måka Barne- og Ungdomsrevy
  Møt opp i teltet for å se hvor fantastisk flinke barn og ungdom kan være når de får lage sin egen revy! Inngang kr. 100,- for voksen og kr. 50,- for barn.
  18.00
  Familiequiz i teltet på parkeringsplassen
  Larkollteamet inviterer til familiequiz i teltet på parkeringsplassen som en avslutting av Larkolluka. Her vil det være varierte oppgaver for store og små. Deltakeravgift: kr. 50,- per lag. Maks 8 pers. per lag