Programmet

Programmet er under planlegging og kan endres!

 • Søndag
  Rekeaften
  08.00
  Flaggheising i Larkollen
  Alle Larkollinger med flaggstang oppfordres til å heise flagget!
  12.30
  Karnevalsopptog
  Opptoget starter fra Thorvaldsen Dagligvare og går til Larkollen skole. Alle oppfordres til å stille i karnevalsutstyr og medbringe grytelokk, hjemmelagede rytmeinstrumenter, noe som sier “pling” – eller kanskje en helt ny lyd du har laget selv, for å kunne være musikant i vårt morsomme skramleorkester! Det blir ansiktsmaling på Thorvaldsen før karnevalsopptog – tips mottas med takk. Både store og små er velkomne fra kl 10.00.
  13.00
  Barnas dag
  Etter opptoget starter barnas dag på Larkollen skole med mange gratisaktiviteter og leker for barn i alle aldre. Arrangementet er støttet av Rygge kommune.
  19.00
  Rekeaften med allsang på Tollerstranda
  Vi selger kvalitetsreker med tilbehør, øl, vin, is, pølser og brus. Pierre Rockstar med følge kommer fra Gøteborg og trår til med sanger som alle kan være med på. Her blir det også muligheter for å ønske seg sin favorittlåt fremført! Husk legitimasjon OBS: medbrakt alkohol er ikke tillatt. Kontroll av bagger, vesker og sekker ved inngangen.
 • Mandag
  Olakjerreløp og utekino
  10.00
  Morgentrim
  11.00
  Seiling ved RØRVIKA
  Se egen annonse bak i programheftet. *Værforbehold – Husk å ta med redningsvest.
  12.00
  Sykkelløp på gjennomsnittsplassering
  Start: Larkollen Skole. Turen går gjennom store deler av Larkollen. Løypa er markert. Ta med hele familien på tur, det er ikke om å gjøre å komme først i mål. Vinneren er den som er nærmest gjennomsnittsplassering. Hjelmpåbud. Påmeldingsavgift: Kr. 50,- pr startnummer.
  15.00
  Pixel Grand Prix – Olakjerreløp
  Løype: Larkollveien fra Rørvikveien til Losen. Lag en doning av hva som helst, ta min. 3 hjul og bland i noen materialer, la stå til heving, hiv på glasur og la tørke noen timer. Alle kan delta! Premiering for: beste kostyme, beste tid og beste design. Anbefales bruk av knebeskyttere. Påmeldingsavgift:Kr 50,- pr. doning. OBS: HJELM ER PÅBUDT – TEKNISK KONTROLL AV HJUL OG STYRING 1/2 TIME FØR START. BRUK HODET – TENK SIKKERHET!
  19.00
  Bingo i teltet
  Kvinne- og familieforbundet, Larkollen
  19.00
  Fiskekonkurranse
  Start: Støtvigmoloen i egne båter. Premiering for: Største fisk, flest fisk, beste bryggefisker. All fisk må fiskes på snøre! Påmeldingsavgift: Kr. 50,- pr. startnummer.
  22.30
  Utekino
  Se egen annonse Arrangementet er GRATIS og tillatt for alle! *værforbehold
 • Tirsdag
  Skattejakt
  10.00
  Morgentrim
  10:00
  Slektsturnering i tennis
  Larkollen Tennisklubb inviterer til slektsturnering i tennis for doublepar. Fjernt og innbilt slektskap vil bli vurdert i hvert enkelt tilfelle. Konkurransen avvikles som handicapturnering.Handicap fastsettes av dommer, som også har myndighet til å endre handicap underveis. Ta med tennisracketer. Larkollen Tennisklubb besørger baller. Påmelding på klubbhuset til Larkollen Tennisklubb innen tirsdag. Påmeldingsavgift: kr. 60,- pr. doublepar
  12.00
  Skattejakt
  Her må alle bruke fantasien og sine kunnskaper for å finne den skjulte skatten. Alle stiller i sjørøverantrekk. Alle voksne stiller seg bakerst. Små og store barn leter etter skatten i egne grupper. Passer best for barn under 10 år. Oppmøte Støtvigmoloen.
  18.00
  Sommershow
  Kl.19.00 – Vidar Villa som år etter år leverer sommerhits og topper Spotify drar igang kvelden. Kl 20.15 Popzilla tar oss med på en reise tilbake i tid, og kjente og kjære klassikere kommer til å fylle teltet med allsang Kl 22.15 Stayzmann & Lazz, Norges beste partyband, avslutter kvelden med et brak!. Dette blir en helt sinnsyk kveld! Billetter kjøpes her! 18 ÅRS ALDERSGRENSE Vi vet at det tar på å være på konset i mange timer! Derfor har vi i år hyra inn en av de beste foodtruckene på nettopp festivalmat. GoGrilla kommer til å servere nydelige burgere og fries hele kvelden! Kom sulten!
 • Onsdag
  Kubbspill & natursti
  10.00
  Morgentrim
  Kubbspillmesterskap
  Oppmøte på Park Lane Påmelding kr 50,- pr lag
  13.30 - 17.00
  Natursti
  Bli med på en flott tur i Larkollmarka. Passer for lag bestående av både barn og voksne, med spørsmål tilpasset alle nivåer. Påmelding og start fra kl. 13.30 til kl. 15.00 på Park Lane. Alle lag må være tilbake på Park Lane og ha levert svarark innen kl. 16.45. Lagene har maks 1,5 time på å fullføre naturstien. Påmelding: Kr. 50,- pr lag OBS: Årets natursti blir digital, slik at alle lag må stille med en smartphone eller lignende pr lag for å delta.
  20.00 - 23.30
  Ølsmaking med Mosseøllets venner
  Foredragsholdere fra Mosseølets Venner vil ta dere med på ett grunnkurs i ølets opprinnelse og historie.Vi vil også ta dere med på en prøvesmaking av noen av de mest kjente øltyper. Pils / lagertyper – hveteøl, porter, stout og IPA. Fokus under smakingen blir – hvorfor smaker øl som den gjør ? Mosseølet vil bli representert med sine tre varianter – Pils, Konventionsøl og Kong Carl. I tillegg vil det bli servert andre øltyper fra andre bryggerier for sammenligning Det vil bli servert beskjedne mengder ca.1 dl. av hver, men nok til at ingen kan kjøre hjem! Totalt ca. 1 liter pr. deltager. Foredraget vil vare i 2 – 2,5 timer Pris: 300,- pr deltager
 • Torsdag
  Stranddans
  10.00
  Morgentrim
  12.00
  Krabbefiskekonkurranse
  Premiering for: Største krabbe og flest krabber. Området for krabbefisket avgrenses til Støtvigmoloen. Alle krabber skal fiskes på snøre. Påmeldingsavgift: Kr. 50,- pr. startnummer. Vi oppfordrer til bruk av redningsvest på de minst
  14.00
  Sandvolleyballturnering på Støtvigjordet
  Turneringen spilles med lag bestående av inntil 3 personer, hvorav 2 er på banen av gangen. Klasseinndeling av lagene. Påmeldingsavgift kr. 50,- pr. lag
  19.00
  Stranddans på Lersbaugen
  Se egen annonse
  22.00
  Kåring av Årets Larkolling
  Årets Larkolling er en hederspris som utnevnes til en person/personer som har betydd mye for bygda. Juryen består av tidligere Årets Larkollinger.
 • Fredag
  Sand og vann
  10.00
  Morgentrim
  12.00
  Sandslottkonkurranse – NB FLYTTET TIL TEIBERN!
  La fantasien få fritt spillerom, og lag ditt eget drømmeslott slik du selv vil ha det! Separate klasser for voksne, barn og familier. Påmeldingsavgift: kr. 50,- pr. lag. Sted: Teibern
  14.30
  Mesternes Mester
  Etter gode tilbakemeldinger i fjor, gjør vi noen justeringer og fortsetter med Mesternes Mester! Vi håper det blir like moro for deltagere som for publikum. Konkurransen vil foregå både til lands og til vanns. Hvert lag må bestå av 4 personer. Pris Kr. 200,- pr lag. Hvert lag må bestå av 4 personer. Sted: Stranden ved Teibern
  20.00
  Latter i Larkollen
  Show start kl 21.30 Aldersgrense 18.år
 • Lørdag
  Måka
  10.00
  Morgentrim
  11.00
  Larkollmarked i skolegården
  Larkollmarkedet i skolegården vil i år bli fylt med sjarmerende produkter, gjerne hjemmelaget, som hører til på et sommermarked. Vil du være med på å skape et hyggelig marked? Påmelding til: malin@larkollen.no eller sms 48282230. Standleie er 100,- pr meter. Eller 200,- pr 180×80 bord som kan lånes på stedet. Vi har strøm for de som trenger det, må gis beskjed på forhånd. Barnas marked blir på basketballbanen, egne bord må tas med og plassene der er gratis..
  11.00
  Fotballkamp i regi av LIL
  Vandrepokalen i denne utradisjonelle fotballfesten med spesielle regler er gitt av Larkollen Vel. Se egen omtale for flere detaljer. Interesserte spillere: Møt opp på Park Lane 1/2 time før avspark!
  15.00
  Årets forestilling av Måka Barne- og Ungdomsrevy
  Møt opp i teltet for å se hvor fantastisk flinke barn og ungdom kan være når de får lage sin egen revy! Inngang kr. 100,- for voksen og kr. 50,- for barn.
  18.00
  Familiequiz på Losen
  Larkollteamet inviterer til familiequiz på Losen med varierte oppgaver for store og små. Deltakeravgift kr. 50,- pr. lag. Maks 8 pers. pr. lag.