Årets line up – Fredag

Årets line up – Fredag

Fredag 19/7
Konserten har 18-årsgrense.
Dørene åpner 18.00.
Kjøp billett her!

Fredagens lineup byr på kjente og kjære artister! Nico & Vinz åpner fredagen med låter som toppet hitlistene på tidlig 2010-tall, som vi alle husker. Postgirobygget tar over stafettpinnen med allsang i solnedgangen og den ultimate sommerstemningen!

Nico & Vinz

Nico & Vinz, den norske popduoen, ble verdenskjente med superhiten "Am I Wrong" i 2014. Den toppet listene i Storbritannia, nådde fjerdeplass i USA, og var på VG-lista i Norge i over 24 uker. Etter suksessen har duoen utforsket musikalske retninger og samarbeidet med internasjonale stjerner som Bebe Rexha og Kid Ink. De har opptrådt på amerikanske talkshow som David Lettermans "Late Show" og The Ellen Degeneres Show, samt ved juletretenningen utenfor Det Hvite Hus for tidligere president Barack Obama og 20.000 publikummere. Gjør deg klar for å synge med på gamle hits, for nå kommer de til Larkolluka!

Postgirobygget

Etter 20 år på veien, har bandet gitt ut 9 album, holdt cirka 1000 konserter og inntar radioen, strømmetoppen og folkesjelen med sommersangene hver eneste sommer. med tidløse sommerhiter som Idyll, En solskinnsdag og Tidløs blir det garantert allsang og feststemning uansett hvor eller til hvem de spiller. Fredag 19. juli 2024 kommer de til Larkolluka og som vi gleder oss!

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu