Opplevelseskortet i Larkolluka

Opplevelseskortet i Larkolluka

I samarbeid med Moss kommune kan man også i år bruke Opplevelseskortet under Larkolluka.

Som innehaver av Opplevelseskortet 2024 har du tilgang på inntil 2 gratisbilletter til mange ulike aktiviteter og arrangementer for barn og ungdom under Larkolluka. Larkolluka arrangeres 14.-20. juli 2024 og du får tilgang til arrangementer som krabbefiskekonkurranse, olabil-løp, sandslottkonkurranse, volleyballturnering, NM i kubbspill, utekino, familiekonsert m.m. Følg med på informasjon som blir lagt ut her på nettsiden og vis fram din billett ved påmelding/billettsjekk.

Gir flere mulighet til gode opplevelser

“Opplevelseskortet er et klippekort på kulturelle aktiviteter som har som formål å utjevne sosiale forskjeller. Kortet innebærer at barn og unge i lavinntektsfamilier kan få et klippekort til kulturelle aktiviteter som for eksempel kino, bowling, teater også

videre”, forklarer Silje Hobbel, direktør for kultur, oppvekst og aktivitet i Moss kommune.” (Moss Avis, 14.12.2021)

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu