Skattejakt, kubb og piknik

Skattejakt, kubb og piknik

Morgentrim starter dagen klokken 10:00 på Park Lane, ledet av Fokus trening.

Skattejakten vil i år ta dere med på en liten “rebusvandring” i lokalmiljøet. Ta med nettbrett eller smarttelefon, følg ledetråder og løs gåten om Kaptein Sortebills skatt. Ledetrådene er tilgjengelig fra kl 11-15 på Larkolluka.no Jakten gjøres i eget tempo og når det passer en selv. Husk smittevernregler, og hold avstand til andre sjørøvere. God jakt!

Siste dag i gruppespillet i NM i kubb. Lørdag er det klart for finale på Park Lane.

Piknik på plenen blir en fornyelse av stranddansen vi har hatt i mange år. Larkollingene Rikke Martine Sæther og Kine Enger synger nye, gamle, kjente og ikke like kjente låter, akkompagnert av Erik Elias Sandsberg Dybdahl utover kvelden. Vi holder grillen varm, og kiosken åpen, samt tilbyr en nydelig spekemat-tallerken for 225,- pr kuvert

Klokken 22:00 er det klart for utdelingen av hedersprisen årets Larkolling.

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu