Den siste revejakta

Den siste revejakta

Generell info

  • Utgivelsesår: 2008
  • 15 år
  • 1 t. 24 min
  • Drama

IMDB score:

- Noia er når man tror at noen følger etter deg, men når du veit det, da er det noe annet, ikke sant?, sier Carl i Den siste revejakta. Hippienes tiår går mot slutten og 80tallet nærmer seg med stormskritt. Carl (Kristoffer Joner) og Robert (Nicolai Cleve Broch) er to sløye typer som lever i harmoni med verden rundt seg og lar livet passere i en evig hasjrus. De tjener sine slunkne grunker på småsalg av tjall, og mener selv at de sørger for livsnødvendig påfyll til en lidende befolkning.Etter tidenes verste tørke i Oslos gater står de to nå foran det siste store kuppet: 45 kg høykvalitets nepalsk hasj skal spres og gjøre Carl og Robert steinrike. Endelig skal drømmen om hippiekollektiv på landet realiseres! Men så dukker Glenn (Kåre Conradi) opp, en finansiell bakmann med ambisiøse jappeplaner. Carl og Robert vekkes fra sin sløve harmoni og må kjempe tilbake. Utstyrt med afghanerpels, ghettoblaster og en sliten Peugeot, står de foran en heseblesende, dramatisk og hysterisk morsom tripp gjennom Oslos underverden og like til Finnskogen.

Den siste revejakta er basert på Ingvar Ambjørnsens kultbok om overgangen fra 70tallets uskyldige idyll til jappetidas beinharde individualisme. Filmen regisseres av Ulrik Imtiaz Rolfsen som tidligere har stått bak filmer som Izzat og Varg Veum - Bitre blomster. Den siste revejakta får premiere 29. august 2008 og er besatt med et stjernelag av norske skuespillere. Hovedrollene spilles av Kristoffer Joner og Nicolai Cleve Broch, mens Kåre Conradi, Bjørn Sundquist, Gard Eidsvold, Linn Skåber, Cecilie Mosli og Robert Skjærstad er andre sentrale karakterer.

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu