Full fart, fisking og filmkveld!

Full fart, fisking og filmkveld!

Mandag i Larkolluka er fartsfylt. Dagen starter med morgentrim. For alle kvikke og kanskje spesielt de mindre kvikke Larkollinger og sommergjester. Fokus trening stiller med årets instruktører. Barn & voksne, damer & herrer, velkomne på Park Lane.

Sykkeløpet som begynner klokken 11:00 starter fra parkeringsplassen ved Larkollen skole. Turen går gjennom store deler av Larkollen. Løypa er markert. Ta med hele familien på tur. Påmelding finner dere her:

Pixel grand prix går av stabelen klokken 15:00. Alle publikummere henvises i år til Park Lane. Hvis du skal være med på løpet finner du påmelding her:

Fiskekonkurransen starter på Støtvigmoloen i egne båter. Klokken 19:30.  Premiering for: Største fisk, flest fisk, beste bryggefisker. All fisk må fiskes på snøre!

Kveldens film er grøsseren Midsommar. Det unge amerikanske paret Dani og Christians forhold er i ferd med å ta slutt. Men når en familietragedie likevel holder dem sammen, inviterer Christian med Dani på turen han egentlig skulle ha med kompiser til Sverige, for å oppleve en helt spesiell midtsommerfest i en avsides svensk landsby. En bekymringsløs ferie på et sted hvor solen nesten alltid skinner, blir sakte men sikkert til et mareritt når landsbyboerne inviterer sine gjester til å bli en del av festligheter som gjør det fredelige stedet til alt annet enn det paradis turistene så for seg.

GENERELL INFO:

  • Utgivelsesår: 2019
  • 15 år
  • 2 t. 27 min
  • Grøsser
Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu