Latter, svette og sand!

Latter, svette og sand!

Morgentrim starter dagen klokken 10:00 på Park Lane, ledet av Fokus trening.

Sandslottkonkurransen foregår i tidsrommet 12:00-14:00. Dere vil få et tema og startnummer på mailadressen dere oppga ved bestilling. Denne vil dere motta ti minutter før konkurransen starter. Påmeldingsavgift: 50,- (gjøres på larkolluka.no) Sted: Finn dere en strand i Larkollen, og send inn bildet av sandslottet før kl. 14:00. Vinneren annonseres på Facebook og pokalene blir levert etter konkurranse.

Mesternes mester har vi i år flyttet til Park Lane. Her blir man bli satt på en krevende prøve, både fysisk og mentalt. Sett sammen et lag bestående av 4 personer og still gjerne i egne lag-T-skjorter, husk å ta med vann! Pris kr. 200,- per lag. Hvert lag må bestå av 4 personer. Sted: Park Lane

Vi inviterer til Latter på Park Lane! Rasmus Wold, Jonna Støme og Christer Torjussen kommer alle med nytt materiale fra sine seneste soloshow og lover en morsom kveld på Park Lane.

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu