Piknik på plenen

Piknik på plenen

Piknik på plenen - blir en fornyelse av stranddansen vi har hatt i mange år. Vi har allerede flyttet en del arrangementer til Park Lane. Område er større, og det er lettere å ta hensyn til smittevernslittak.

Piknik på plenen er et arrangement for hele familien. Larkollingene Rikke Martine Sæther og Kine Enger synger nye, gamle, kjente og ikke like kjente låter akkompagnert av Erik Elias Sandsberg Dybdahl utover kvelden. Det blir lagt opp til noen hageleker slik som kubbspill og ringspill. I tillegg blir det muligheter for å lage sin egen blomsterkrans.
Her blir det noe for enhver smak.

Bilde fra stranddans 2019

Menyen for kvelden er en hærlig spekemat tallerken - Spekeskinke, fenalår, Morrpølse, Salami og Fårepølse, Potetsalat med epler og hvitløk, Rødbetsalat med epler, dill og sjallotløk, Eggerøre Rømme, rødløk og pisket smør, Focaccia og flattbrød. 235,- pr kuvert
I tillegg fyrer vi grillen og har kioskvognen åpen!

Hedersprisen årets Larkolling har vært utdelt siden 1988, som et fast innslag under Larkolluka. 16 kvinner, 19 menn og 3 grupper har siden den gang blitt hedret på denne måten. Larkolluka 2020 blir intet unntak og kåringen vil gå av stabelen under piknik på plenen.

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu