Måka 2020 påmelding og info

Måka 2020 påmelding og info

Måka 2020

Revysjefene er i full gang med planlegningen av årets barne- og ungdomsrevy. Selv om årets Larkolluka blir litt annerledes skal det fortsatt bli revy til glede for store og små. Husk å betale påmeldingavgiften etter registrering.

Covid-19

For å kunne arrangere øvingene og forestillingen til Måka må vi i iverksette noen tiltak. Barna vil få den samme informasjonen om Covid-19 som de får fra skolene underveis i øvingen. Alle revyinstruktørene blir opplært til å håndtere en revy der man tar høyde for smittevernstilltak. Vi kommer til å oppfordre barn til hypping håndvask og vi kommer til å rengjøre overflater og berøringspunkter jevnlig.

Når man leverer barna til øving på Larkollen skole kan ikke foreldrene bli med inn i øvingslokalet. Det vil bli etablert en hente- og leveringssone i skolegården på Larkollen skole. Her følger vi FHIs råd til skolene for å minimere risikoen for store forsamlinger.

Forestillingen blir på Park Lane i år. På Park Lane har vi muligheten til å spre folk utover et større område.

Vi i Larkollteamet gleder oss til ny revy!

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu