Ny artist og DJ klar til sommershowet på onsdag

Ny artist og DJ klar til sommershowet på onsdag

I over i morgen starter Larkolluka og vi har en gladnyhet vi vil dele med dere. Vi her så heldige at vi får besøk av EL Daniel+ Qsec. I tillegg får vi besøk av en DJ, så kvelden er ikke over etter at Veteranene har spilt. Dette blir en kveld med mye bra og variert musikk.

Vekteren Kent Sørensen har i mange år jobbet på byens utesteder. I tillegg til at han har vært dørvakt i Larkolluka i en årrekke. Etter å ha jobbet i bransjen i så mange år var det særlig et fenomen han hadde sett seg lei på, alle som dro «vet du ikke hvem jeg er» -kortet i inngangen for å slippe forbi køen.

Da gikk Kent Sørensen fra Rygge inn i et samarbeid med artisten EL Daniel fra Moss. Resultatet av samarbeidet ble låta «likt for alle».

Artikkel fortsetter under video

Denne låta får dere høre til onsdag i tillegg til annen variert musikk. Det lønner seg å skaffe seg billetter tidlig. Billetter kan kjøpes på larkolluka.party

Vi gleder oss.

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu