Et juleball i 87`

Et juleball i 87`

Larkollen Showteam ble til på et juleball i 1987, stiftet der og da av festkomitèen – og sommeren etter var den første Larkolluka i nyere tid et faktum.

Larkollen Showteam i 1990 (Jørn Bakken)

Med fra starten av var Knut Einar Veum, Werner Olsson, Martin Mathisen, Espen Bakkerud og Geir Bekkensten. Sammen hadde de lyst til å gjenoppta den gamle tradisjonen med en aktivitetsuke i Larkollen på sommeren. Larkollen Showteam var ikke en typisk demokratisk forening med valg og generalforsamling, men rett og slett en ”guttegjeng” som ville gjøre en innsats for Larkollen.

Rekeaften 1989

Etter suksessen med Larkolluka i 1988 hadde showteamet store vyer og gikk hardt og bredt ut med arrangementer også utenom Larkolluka. I 1989 og 1990 stod også Midtsommershow med kjente artister og digre budsjetter – og ikke særlig imponerende økonomiske resultater på plakaten. Temmelig raskt fant de derfor frem til den oppskriften som – til vår, deltakerne og tilskuernes store glede – har vist seg å være en suksess: «Larkolluka, en aktivitetsuke for hele familien!»

Espen og Knut-Einar i 1991
Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu