Klar for siste dag av Larkolluka?

Klar for siste dag av Larkolluka?

På spørsmålet i overskriften svarer vi både ja og nei. Ja fordi det skal bli deilig med litt fri og nei fordi det alltid er trist når det er over. Men Larkolluka er ikke over ennå det er mye på tapetet i dag også.

Det har vært morgentrim denne uka med instruktører fra Fokus Trening og de har hatt en bra uke med bra oppmøte. I dag skal årets morgentrimmer kåres så møt opp i Lersbaugen klokken 10:00. Lørdag er også dagen for Larkollmarkedet i skolegården på Larkollen Skole. Markedet åpner klokken 11:00 og her er det mange spennende boder.

I fjor vant de fatboende hele 8-0 over sommergjestene i voksenklasse.

Klokken 11:00 starter også fotballkampen på Park Lane. For de som ikke er kjent på Larkollen så er markedet og fotballkampen kun et minutts gange fra hverandre, så det er muligheter for å få med seg begge arrangementene. Larkollen IL står for regien av fotballkampen. Norges viktigste derby utspiller seg på Park Lane i dag, fastboende vs sommergjester. Vi deler inn fotballspillerne i ulike aldersgrupper. Så her skal det bli kamp om seier på flere nivå.

Høydepunktet for mange av de yngste er Måka barne- og ungdomsrevy. Den starter i dag klokken 14:30 i teltet på parkeringsplassen. Helt siden søndag har revybarna jobbet med forestillingen sin som de gleder seg til å fremføre. Her blir det dans, sang, sketsjer og andre ablegøyer. Temaet for måka i år er filmkveld/TV-kveld.

Det siste arrangementet på plakaten for Larkolluka 2019 er familiequiz. Pål og Anniken har laget en flott quiz som passer til hele familien. Quizen starter klokken 18:00 i teltet på parkeringsplassen. Quizen markerer i år slutten på Larkolluka.

Mange boder på markedet i fjor.
Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu