Kubbspill og 80-tallsmusikk står på plakaten i dag

Kubbspill og 80-tallsmusikk står på plakaten i dag

Først og fremst vil vi takke alle for en fantastisk konsert i går. Vi håper dere er klare for en ny dag med aktiviteter og moro. For de av dere som ikke var for sent i seng i går starter dagen med morgentrim klokken 10:00. Fokus Trening har også i dag et flott opplegg.

Onsdagen har i flere år vært dagen for Kubbspill og Natursti. I år har vi gjort om litt på programmet og naturstien vil vare frem til lørdag. Det vil si at du selv kan velge når du vil gå. Påmelding fra kioskvogn. Kubbspillturneringen starter klokken 12:00 i dag. Vi setter opp mange baner og håper på mange lag. Det har tradisjonelt vært en aktivitet med mange påmeldte så dette kan bli spennende. Turneringen fungerer som en cup der et lag går videre fra hver kamp. Vinneren kåres etter en finale.

I kveld er det tid for nok et sommershow. Vi setter frem bord og benker, men vi skal sørge for at det også blir danseplass.  Når mannen bak The Kids og TNT, sangeren i Return og Ole i`Dole spiller sammen for aller første gang blir det ikke mindre enn en forrykende hitparade av en konsert! Låter som: Forelska i lærer´n, Værra med mæ hjem i natt, Sing me a song , Bye bye Johnny, Change the attitude, og Det va´kke min skyld kommer på løpende bånd når de tre gode vennene Dag Ingebrigsten, Knut Erik Østgård og Ole Evenrud møtes til konsert. Skaff deg en billett her!

Følg oss gjerne på Instagram og Facebook!

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu