Sjørøverstreker og sand mellom tærne

Sjørøverstreker og sand mellom tærne

I dag er det torsdag og muligheten for å få sand mellom tærne er stor i dag. Første mulighet for sand mellom tærne blir med morgentrim på stranda i Lersbaugen klokken 10:00.

Kaptein Sortebill trenger din hjelp til å finne skatten i dag. Barn og voksne oppfordres til å finne fram sin indre sjørøver og kle seg ut. Vi har fått hjelp av teatergruppa Fyrtårnet til å gjennomføre sjørøverstrekene. Store og små sjørøvere møtes ved Fiskebrygga i Rørvika, derifra går jakten på skatten mot Duestranda. Skattejakten starter klokken 13:00 på fiskebrygga i Rørvika.

Artikkelen fortsetter under bildet

Kaptein Sortebill og sjørøverne hans!

Muligheten for sand mellom tærne blir det også under årets sandvolleyballturnering. Her kan man melde på lag med inntil tre personer hvor to er på banen samtidig. Turneringen finner sted på Støtvigjordet klokken 14:00.

Vi åpner i kveld dørene til stranddansen klokken 19:00. Støtvig Hotell lager fiskesuppe for oss og vi selger mat fra grillen. Vi setter opp telt og danseplatting for danseglade gjester. Vi håper at mange Larkollinger og feriegjester kommer hit til oss i kveld og nyter solnedgangen med livemusikk.

Kvelden rundes av med Larkolluka-klassikern som har vært med oss siden 1988 – Årets Larkolling. Juryen har i forkant av kveldens utdeling kommet frem til en vinner. Juryen består av tidligere vinnere av prisen. Husker du hvem som vant i fjor? Hvis ikke kan du se en liste over vinnerne fra tidligere år her.

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram. Psst hvis du vil se filmsnutter fra tidligere Larkolluker følg oss også på Youtube.

Fra turneringen i fjor.
Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu