I dag begynner moroa!

I dag begynner moroa!

Vi har allerede heist flagget til topps og startet med forberedelsene til dagen. Den første aktiviteten på plakaten i dag er karnevalsopptog. Vi håper både store og små kommer utkledd i dag. Det blir ansiktsmaling ved Joker Thorvaldsen for de som ønsker å pynte seg litt ekstra. Toget starter fra butikken kl. 12:30 og følger den vanlige ruta som ender opp i skolegården. Her blir det aktiviteter og show for hele familien.

Hvis du eller noen i din familie har årets flotteste kostyme kan dere stikke av med en premie. Premien er et gavekort på Leos Lekeland. For å delta må du ta bilde av personen i kostyme og legge det ut på instagram med emneknaggen #larkolluka.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Karnevalsopptog 2018

I år er det ingen forstyrrende fotballkamper så vi har valgt å flytte rekeaften tilbake til kl. 18:00. Vi håper på at været blir bra i kveld og at stemningen blir bra. Vi har som alltid salg av reker, kioskvarer og drikke. Vi får også i år besøk av Pierre Rockstar fra Gøteborg, og selv om han er fra Sverige kan han flere norske sommerslagere. Det blir også muligheter for å ønske seg en låt.

Følg oss gjerne på sosiale medier, på Instagram og Facebook

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu