Vi har lansert nye nettsider

Vi har lansert nye nettsider

larkolluka.no finnes nå i ny drakt. Den ser mer moderne ut og er bedre tilpasset mobil og nettbrett. Det gamle innholdet er overført til den nye siden. Så det blir fortsatt mulig å kjøpe billetter, lese nyheter, se på bilder og mye mer.

Den nye nettsiden fungerer slik at man kan skrolle seg fra topp til bunn, innholdet på nettsiden ligger på rekke og rad nedover siden. I tillegg finnes det en meny slik at man raskt kan «hoppe» dit man vil.

Fra sagt om Larkollen, på larkolluka.no

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu