Sommershowene i Larkollen

Sommershowene i Larkollen

Vi har siden i sommer jobbet med artister og line-up for neste år, og har hatt mange gode navn på blokka. Vi har i to år på rad levert gode konsert opplevelser med blant annet DDE, Stayzmann & Lazz, Vidar Villa for å nevne noen. Gode tilbakemeldinger fra dere gjør at det er moro å planlegge nye konserter!

Vi kjenner på presset for å levere gode konserter i årene som kommer også, og har allerede dannet grunnlaget for å kunne hente gode artister til Larkollen fremover også!

Det ble etter årets sommershow klart at vi har et stort ungt publikum, men også en god gjeng trofaste publikummere som også ønsker seg muligheten for å sitte ned å få med seg konserten. Vi er derfor glade for at vi kan tilby to show til neste år og det gir oss også muligheten for større musikalsk variasjon.

Så det er med stor glede at vi i år tilbyr et virkelig variert musikkprogram.

Tirsdagen kjører vi full fest på parkeringsplassen som vanlig.
Kvelden starter med Björn Rosenström som er Sveriges store partykonge, med låter som Raggarrock, pojkarna som busar, Het,Gunilla og mange mange flere hist. Så det blir garantert stor stemning i teltet fra første låt ut denne kvelden!
Videre denne kvelden kommer et av Norges råeste partyband og spiller coverlåtersom alle kjenner. Navnet blir offentligjort litt senere.
Kvelden avsluttes med Katastrofe, som har reist land og strand rundt med partylatåer som Elektrisk,Spellemann, Maria, Norske jenter og mange flere.  

Onsdagen forsetter konsertene med Veteranene fra slutten av 80-tallet. Puddelrocken kommer endelig tilbake! Vi er så heldige å få besøk av mannen bak The Kids og TNT, sangeren i Return og Ole i`Dole som spiller sammen for aller første gang. Dette blir ikke mindre enn et forrykende show med en hitparade av en konsert!

Låter som: Forelska i lærer´n, Værra med mæ hjem i natt, Sing me a song , Bye bye Johnny, Change the attitude, og Det va´kke min skyld kommer på løpende bånd når de tre gode vennene Dag Ingebrigsten, Knut Erik Østgård og Ole Evenrud møtes til konsert.

Dette blir to fantastiske dager i teltet på parkeringsplassen!

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu