Gi en opplevelse i julegave!

Gi en opplevelse i julegave!

Skal du gi en julegave til en person som har absolutt alt? Frykt ikke! Vi har i år lagt ut billettene tidligere enn vanlig, slik at det er mulig å gi bort en billett til sommershowet i julegave. Om du kjøper til deg selv eller til noen andre lønner det seg å være tidlig ute. To år på rad har vi vært utsolgt!

Vi har i år endret på konseptet noe. Tirsdagens sommershow blir slik som i sommer med tre band/artister. Onsdagen kjører vi også et sommershow. Her blir det bord og benker slik som det var tidligere. Og vi får onsdag besøk av Veteranene fra slutten av 80-tallet. Vi er så heldige å få besøk av mannen bak The Kids og TNT, sangeren i Return og Ole i`Dole som spiller sammen for aller første gang. Dette blir ikke mindre enn et forrykende show med en hitparade av en konsert!

Salg av billetter til tirsdag, onsdag og to-dagerspass finner dere her:

https://larkolluka.ticketco.events/no/nb/e/sommershow_2019

 

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu