I DAG FÅR DU BRUKT MUSKLENE!

I DAG FÅR DU BRUKT MUSKLENE!

Første mulighet får du klokken 10.00 på Park Lane under morgentrimmen. Neste mulighet har du klokken 12.00 på Teibern under Mesternes mester. Her vil man bli satt på en krevende prøve, både fysisk og mentalt. Sett sammen et lag bestående av 4 personer og still gjerne i egne lag-T-skjorter. Husk å ta med vann! Kioskvognen er åpen. Påmeldingsavgift: 200,- per lag. Hvert lag må bestå av 4 personer.

Klokken 14.00 er det sandvolleyballturnering på Teibern. Turneringen spilles med lag bestående av inntil 3 personer, hvorav 2 er på banen av gangen. Klasseinndeling av lagene. Kioskvognen er åpen. Påmeldingsavgift: 50,- per lag.

Dagen avsluttes med konsert, når HIGHASAKITE gjester scenen hos oss. Dørene åpner 19.00. Highasakite har blitt et av våre aller mest folkekjære band. Med albumet Silent Treatment (2014) knuste de alle rekorder da de tilbrakte 134 uker på VG-lista. De har siden toppet plakaten til alle de store norske festivalene, solgt ut flere arenaer, vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten, og turnert verden over flere ganger. Nå er forberedelsene til sommeren 2023 allerede godt i gang og vi kan knapt vente med å oppleve hvilke planer Highasakite har for oss fredag 21. juli på Park Lane!

Konserten har 18-årsgrense. Dørene åpner 19.00. Oppvarming: 20.00. Konsertstart: 21.00. Pris: 495,-

Påmelding og billetter finner du her:

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu