MUSIKK OG SHOW PÅ FLERE ARENAER!

MUSIKK OG SHOW PÅ FLERE ARENAER!

Tirsdagen starter med morgentrim på Park Lane klokken 10.00. Dagen fortsetter med krabbefiske på Støtvigmolen fra klokken 12.00. Premiering for: største krabbe og flest krabber. Området for krabbefiske avgrenses til Støtvigmoloen. Alle krabber skal fiskes på snøre. Bruk av hov er IKKE lov. Påmeldingsavgift: 50,- per. startnummer. Vi oppfordrer til bruk av redningsvest på de minste.

Klokken 14.00 blir det Skipper skuteløs. Skuteløse skippere/lag møter opp med ønsket kostyme på Solhaugstranda. Vi stiller med tre «skuter» som deltagerne kan velge blandt. Skutene skal padles i en løype, hvor den enkleste skuta å padle må padle den lengste løypa. Valg av skute kan være avgjørende, og gir dermed ingen garanti for at den raskeste skuta vinner. Skutene er: Badekaret, Flåtan og Kanoen. Det er premie for beste tid, artigste kostyme og best in show. Sted: Solhaugstranda ved Støtvig Hotel. Påmeldingsavgift: 200,- per lag.

På kveldstid kan du velge mellom to forskjellige konsertopplevelser. Klokken 18.00 starter konserten på Park Lane med OLE HARTZ - ALBATRAOZ - HALVA PRISET - BEATHOVEN. Gjennom de siste årene har Ole Hartz etablert seg som en gledesspredende artist og låtskriver – musikken hans er streamet over 10 millioner ganger på Spotify. Hartz har tidligere jobbet med artister som Staysman, Kevin Boine og Plumbo – for å nevne noen. Og har sluppet låter som blant annet «GUTTA», «Söta bror» og «DREKKA MERA».

Beathoven fikk sitt store gjennombrudd i 2022 og høstet hele tre førsteplasser i landet med blant annet «Sør-Afrika». Dette førte til at de fikk entre store venues som VG-Lista foran 30.000 mennesker og de ble kronet med en nominasjon på P3 gull i kategorien ‘’Årets gjennombrudd’’, samt to nominasjoner til Spellemann.

I 2020 ble det klart at Petter Katastrofe gjorde comeback som vokalist i det nyoppstartede bandet Halva Priset. De fikk sitt store gjennombrudd i 2021 med sangen «Den Fineste Chevy'n», med Maria Mena som gjestevokalist. Låta ble den mest spilte sommerhiten på Spotify, endte på førsteplass på VG-lista og ble nominert til Årets låt på Spellemannsprisen 2022.

Albatraoz er en svensk electro house music gruppe fra Borås i Sverige. Bandet består av AronChupa, Little Sis Nora og Christoffer Sangré. Med hits som «Raggarbil», «Chevrolet» og «Pollenallergi» setter de fyr på alle dansegulv! Konserten har 18-årsgrense. Dørene åpner: 18.00. Konsertstart: ca. 19.00. Pris: 495,-

Klokken 19.00 blir det Klassisk Aften med Ensemble Forte. Ensemble Forte inviterer til en unik musikalsk opplevelse i vakre omgivelser, der de kombinerer det klassiske med det uformelle for å skape en uforglemmelig kveld for alle. Du kan glede deg til en blanding av klassiske mesterverk og innslag fra andre sjangre som tango og popmusikk. Kom og la deg inspirere av Ensemble Fortes visjon om å gjøre klassisk musikk tilgjengelig for alle!

Larkollen Kirke, tirsdag 18. juli kl 19.00.

Ordinær 320,- Student/ung 250,- Billetter på fticket.no

Påmelding og billetter finner du her:

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu