SE OPP FOR DISCOKULER OG FLYVENDE KUBBER

SE OPP FOR DISCOKULER OG FLYVENDE KUBBER

Onsdagen starter med morgentrim på Park Lane klokken 10.00. Dagen fortsetter med NM i kubbspill klokken 12.00 på Park Lane. Turneringen gjennomføres med gruppespill og utslagsrunder. I utslagsrundene er det vinn eller forsvinn. Vi setter opp flere baner, men det kan forekomme noe ventetid mellom kampene. Kiosken er åpen under hele turneringen. Påmeldingen kan gjøres på larkolluka.no før turneringen starter kl. 12.00. Påmeldingsavgift: 50,- per lag.

I år igjen inviterer vi til ginsmaking på Park Lane fra klokken 18.00. Til å lose oss gjennom smakingen blir det gjensyn med Lars Madsen, grunnlegger av Norges første gin-festival og som i år arrangerer syv forskjellige brennevinsfestivaler. Lars vil presentere flere typer gin og fortelle historien rundt dem. Kurset passer for både nybegynnere og erfarne gin-interesserte. Det vil også bli et innslag av lokal gin. Pris: 450,- billetter på larkolluka.no. Aldersgrense: 20 år.

Dagen avsluttes på Park Lane med Silent Disco Club. Ta med deg vennegjengen og slipp dere løs på Larkollens desidert største dansegulv! Sted: Park Lane. Pris: 195,-. Billetter kjøpes på larkolluka.no. Alkoholservering. Mer info på Larkollukas facebookside. Aldergrense 18 år.

Påmelding og billetter finner du her:

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu