GJØR DERE KLARE FOR EN FARTSFYLT DAG.

GJØR DERE KLARE FOR EN FARTSFYLT DAG.

Det er mandag og i dag starter morgentrimmen på Park Lane. Til å lede oss gjennom dette hele, får vi besøk av dyktige instruktører fra Fokus Trening. Seilinga som skulle vært i Rørvika i dag er dessverre avlyst grunnet været.

Klokken 12.00 er det klart for sykkelløpet som i år starter ved Park Lane. Turen går gjennom store deler av Larkollen og hele løypa er markert. Her er det ikke om å gjøre og komme først i mål, så ta med hele familien på tur! Vinneren er den som er nærmest gjennomsnittsplassering/gjennomsnittstiden. Hjelmpåbud!

Dagen fortsetter med olabilløpet - Pixel Grand Prix. Larkollveien fra Rørvikveien til Losen. Lag en doning av hva som helst. Ta minimum 3 hjul og bland i noen materialer, la stå til heving, hiv på glasur og la tørke noen timer. Alle kan delta! Premiering for: beste kostyme, beste tid og beste design. Vi anbefaler bruk av knebeskyttere. Hjelmpåbud!

Klokken 17.00 er det utekino for familien på Park Lane. I år viser vi filmen “Folk og røvere i Kardemomme by”, møt opp på Park Lane, gratis inngang.

Etter filmen er det bingo på Park Lane. Kvinne- og familieforbundet arrangerer dette og de har med mange flotte premier.

Fiskekonkurransen starter klokken 19.00 på Støtvigmoloen. Det er mulighet til å fiske fra egen båt eller fra Støtvigmoloen. Premiering for: største fisk, flest fisk og beste bryggefisker. All fisk må fiskes på snøre!

Dagen avsluttes på Park Lane med filmen “Olsenbanden - siste skrik”. Billetter til denne filmen finner du på larkolluka.party.

Påmelding og billetter finner du her:

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu