Ensemble Forte kommer til Larkolluka!

Ensemble Forte kommer til Larkolluka!

Velkommen til Klassisk Aften med Ensemble Forte i Larkollen Kirke! Ensemble Forte inviterer til en unik musikalsk opplevelse i vakre omgivelser, der de kombinerer det klassiske med det uformelle for å skape en uforglemmelig kveld for alle. Du kan glede deg til en blanding av klassiske mesterverk og innslag fra andre sjangre som tango og popmusikk. Kom og la deg inspirere av Ensemble Fortes visjon om å gjøre klassisk musikk tilgjengelig for alle!

Ordinær 320,- 

Student/ung 250,-

Billetter og info:

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu