Opplevelseskortet og Larkolluka

Opplevelseskortet og Larkolluka

I samarbeid med Moss kommune kan man også i år bruke Opplevelseskortet under Larkolluka. Som innehaver av Opplevelseskortet sommeren 2023, har du gratis tilgang på alle våre dagarrangementer. VI har også gitt dere mulighet for noen utvalgte arrangementer og konserter på kveldstid, total oversikten finnes under registering. Du får også kupong du kan bruke til å handle med i kiosken.

Programmet for Larkolluka ligger ute på nettsiden vår nå.

De aktuelle aktivitetene og påmelding finner du her:

Gir flere mulighet til gode opplevelser

Opplevelseskortet er et klippekort på kulturelle aktiviteter som har som formål å utjevne sosiale forskjeller.

Kortet innebærer at barn og unge i lavinntektsfamilier kan få et klippekort til kulturelle aktiviteter som for eksempel kino, bowling, teater også videre, forklarer Silje Hobbel, direktør for kultur, oppvekst og aktivitet i Moss kommune. (Moss Avis, 14.12.2021)

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu