EMMA STEINBAKKEN, OLIVIA LOBATO OG JESPER JENSET KOMMER TIL TORSDAGEN I LARKOLLUKA

EMMA STEINBAKKEN, OLIVIA LOBATO OG JESPER JENSET KOMMER TIL TORSDAGEN I LARKOLLUKA

Torsdag 20/7 får vi besøk av tre fantastiske artister. Konserten har fri alder! Dørene åpner 18.00.
Barn 0-11 år - gratis.
12-17 år - 320kr
18 år og oppover - 495kr
Maks 2 barn pr. voksen med billett.


Billetter finner dere her: https://larkolluka.party/

Du kan kjøpe Larkollukapasset som inneholder: Konsert tirsdag, torsdag og fredag, samt Silent Disco Club onsdag. Passet har 18-årsgrense.

Emma Steinbakken slo igjennom over natten i oktober 2018, da hun slapp debut-singelen «Not Gonna Cry», som har blitt avspilt mer enn 23 millioner ganger på Spotify.
Den nå 19 år gamle Emma har etter pandemien rukket å bli nr 1 på Spotify og singellista her hjemme med «Jeg glemmer deg aldri», sluppet flere egne låter og samarbeidet med flere kjente artister.
I oktober slapp Emma «Can’t Fight This Feeling», første singel fra sitt debutalbum som kommer i 2023. Hun er også med på årets utgave av Hver Gang Vi Møtes på TV2.

Med over 150 millioner streams og en rekke suksessfulle utgivelser har Jesper Jenset markert seg som en lovende stjerne i det norske poplandskapet. Sommeren 2021 slapp Jesper «Skyt Me I Hjertet», og inviterte lytteren inn i et nytt og lekent univers på norsk. Dette ble startskuddet for Jesper sitt norskeprosjekt med en rekke singler til lovende omtale og høy rotasjon på norsk radiostasjoner

19 år gamle Olivia Lobato skriver smertefullt og drømmende om livets store øyeblikk. Med sin fengslende sangstemme gjorde hun seg tidlig bemerket på TikTok, hvor hun tolket kjente svenske poplåter. Allerede første gang hun satte seg i studio for å skrive selv, ble hennes store gjennombruddslåt «Lilacs» skrevet. En vakker men samtidig melankolsk sommerlåt som har nådd høyt på singellistene både i Sverige og Norge.

Olivias unike, mørke og litt sjelfulle stemme gir en ny årgang til svensk popmusikk. I låtene forteller hun filmatisk om relaterte situasjoner – vanskelige så vel som glade. Detaljene i tekstene etterlater lytterne med fantasien til deres egne tenåringsliv.

– Med musikk vil jeg at lytteren skal føle seg som hovedpersonen i sitt eget liv. Hvor musikken skal være som et lydspor for livsfilmen din som handler om deg og ingen andre, forteller Olivia Lobato.

Olivia tilbrakte barndommen i Brasil og kom tilbake til Sverige i en alder av ni. Å tilpasse seg svensk kultur igjen var en utfordring som resulterte i en enda sterkere karakter. Det portugisiske språket er nært og føles like hjemme som svensk.

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu