OLE HARTZ, ALBATROZ, HALVA PRISET OG BEATHOVEN KLARE FOR LARKOLLUKA

OLE HARTZ, ALBATROZ, HALVA PRISET OG BEATHOVEN KLARE FOR LARKOLLUKA

Tirsdag 18/7 får vi besøk av fire feststemte artister. Konserten har 18-årsgrense. Dørene åpner 18.00.

Billetter finner dere her: https://larkolluka.party/

Du kan kjøpe Larkollukapasset som inneholder: Konsert tirsdag, torsdag og fredag, samt Silent Disco Club onsdag. Passet har 18-årsgrense.

Gjennom de siste årene har Ole Hartz etablert seg som en gledessprederne artist og låtskriver – musikken hans er strimet over 10 millioner ganger på Spotify. Hartz har tidligere jobbet med artister som Staysman, Kevnin Boine og Plumbo – for å nevne noen. Han har sluppet låter som «GUTTA», «Söta bror» og «DREKKA MERA» for å nevne noen.

Halva Priset kommer tilbake - denne gangen uten bordplassering og munnbind! I 2020 ble det klart at Petter Katastrofe gjorde comback som vokalist i det nyoppstartede bandet Halva Priset.De fikk sitt store gjennombrudd i 2021 med sangen «Den Fineste Chevy'n», med Maria Mena som gjestevokalist. Låta ble den mest spilte sommerhiten på Spotify, endte på første plass på VG-lista og ble nominert til Årets låt på Spellemannsprisen 2022.Dette er et band som elsker bøgda! Med sanger som «Gårdsgutt», «Besseggen og «Kompis» blir det garantert god stemning.

Albatraoz er en svensk electro house music gruppe fra Borås i Sverige. Bandet består av AronChupa, Little Sis Nora og Christoffer Sangré. Med hits som Raggarbil, Chevrolet og Pollenallergi så setter de fyr på alle dansegulv!

Beathoven fikk sitt store gjennombrudd i 2022 og de høstet hele tre første plasser i landet med blant annet Sør-Afrika (feat Capow og 2G) som toppet til listene i hele to måneder. Dette førte til at de fikk entre store venues som VG-Lista foran 30.000 mennesker og året ble kronet med en nominasjon på P3 gull i kategorien ‘’Årets gjennombrudd’’ samt to nominasjoner til Spellemann i kategoriene ‘’Årets låt’’ og ‘’festmusikk’’.

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu