Svette og musikk i fokus

Svette og musikk i fokus

Føler du på behovet for å svette litt? Da er dagens program perfekt for deg! – Morgentrim – Mesternes mester – Sandvolleyball.

Morgentrimmen starter kl. 10.00 og teamet i dag er «Motion Possible» med Maria som instruktør.  Dagen fortsetter kl.12.00 på Teibern. Der vi i år igjen skal finne Larkollens tøffeste. Her vil man bli satt på en krevende prøve, både fysisk og mentalt. Sett sammen et lag bestående av 4 personer og still gjerne i egne lag-T-skjorter. Husk å ta med vann! Kioskvognen er åpen.

Dagen fortsetter på Teibern kl. 14.00 med den årlige sandvolleyballturneringen. Turneringen spilles med lag bestående av inntil 3 personer, hvorav 2 er på banen av gangen. Klasseinndeling av lagene.

Etter en dag fylt med fart og spenning er det klart for Larkollukas siste konsert. Rat City er et produksjons- og låtskriverteam, og audiovisuelt prosjekt med brødrene Kent og Cato Sundberg fra bandet Donkeyboy, produsent Lasse Michelsen og animatør og designer Micah Monkey. I 2019 ble de nominert til Spellemannprisen i klassen årets låt for «Kind Of Love» utgitt i februar 2019.

Donkeyboy ble etablert i 2005 og har siden vært med på å skrive et større stykke av norsk musikkhistorie. Med første óg andreplass på VG-lista i 2009 med «Ambitions» og «Sometimes» var de offisielt en av Norges største popband. 12 år senere kan de vise til utallige topplisteplasseringer, 32 platinatrofeer, og godt over 200 millioner streams bare i Norge.

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu