God Påske!

God Påske!

Da er påsken her og i disse dager planlegger vi Larkolluka 2022. Koronaårene 2020 og 2021 har vi lagt bak oss og forhåpentligvis kan vi gjennomføre en helt normal Larkolluke.

Til sommeren får vi gjensyn med alle de sommerlige aktivitetene Larkolluka er kjent for. Krabbefiskekonkurranse, olabilløp, NM i kubbspill og mange flere aktiviteter. Vi skal også i år sørge for at det er mulig å melde seg på aktivitetene via nettsiden vår. Fult program og påmelding kommer nærmere sommeren.

Kveldsarrangementene fra tirsdag til fredag er allerede lagt ut. Vi anbefaler Larkollukapasset. Med Larkollukapasset får du inngangsbillett til konsertene på tirsdag, torsdag og fredag, i tillegg til inngangsbillett til Silent Disco Club på onsdagen i Larkolluka!

Da gjenstår det bare og si god påske! Obs obs, se opp for påskeegg på avveie!!

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu