Rekeaften er tilbake på Tollerstranda!

Rekeaften er tilbake på Tollerstranda!

Endelig er vi tilbake på Tollerstranda! Vi selger kvalitetsreker med tilbehør. Baren og kiosken er åpen hele kvelden. Det blir live-musikk på svaberget. Dette arrangementet er tillatt for alle. Det er ikke lov å ta med medbrakt alkohol. Kåringen av årets Larkolling er flyttet til Rekeaften. Juryen bestående av tidligere “Årets Larkollinger” velger en verdig kandidat til hederstittelen “Årets Larkolling”. Utdelingen av hedersprisen starter kl. 20.00.

Fri alder.
Gratis.
Ingen medbrakt alkohol tillat.

Her ser du rekeaften fra 2019, 2018 og 2017!

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu