Festfylt dag i vente

Festfylt dag i vente

Da var dagen kommet og Larkollukas første konsert går av stabelen i dag. Men først er mange aktiviteter på programmet i badebyen!

Dagen starter på tennisbanen i Larkollen kl. 09.00. Den årlige slektsturneringen i tennis for doublepar. Fjernt og innbilt slektskap vil bli vurdert i hvert enkelt tilfelle. Konkurransen avvikles som handicapturnering. Handicap fastsettes av dommer, som også har myndighet til å endre handicap underveis. Ta med tennisracketer. Larkollen Tennisklubb er arrangør og besørger baller.

Kl. 10.00 er det klart for en ny runde med morgentrim og dagens tema er «Sterk og Stødig», Maren er dagens instruktør. Vel møtt på Park Lane. Dagen fortsetter ved Støtvig. Først på Støtvigmoloen kl. 12.00 der krabbefiskekonkurransen finner sted. Premiering for største krabbe og flest krabber. Området for krabbefiske avgrenses til Støtvigmoloen. Alle krabber skal fiskes på snøre. Bruk av håv er ikke lov. Dagen fortsetter på Solhaugstranda ved Støtvig Hotel, der det er duket for Skipper Skuteløs kl. 14.00. Det er premie for beste tid, artigste kostyme og best in show.

Kvelden avsluttes med tre feststemte artister og band. Carina Dahl – Morgan Sulele – Soppgirobygget.

Carina Dahl fra Trondheim er ei energisk stå-på jente med kronisk godt humør og beina godt planta på jorda. Hun har lang fartstid i musikkbransjen hvor hun har skrevet låter både til seg selv og andre artister. Hennes egne låter er streamet over 30 millioner ganger.

Siden gjennombruddet med "Bare min" sommeren 2016, har Morgan Sulele turnert og spilt konserter og festivaler over hele landet, samt herjet på hitlister over hele Norden. Legger du sammen egne låter, og låter han har skrevet for andre kan han (om han hadde vært typen til det) skryte av over 900 millioner streams så langt!

Soppgirobygget! Etter flere år som etablerte artister har duoen fra Oslo vært med på å prege de norske topplistene med store hits som «Domen», «Afterski» og «Dommedagen». Med kofferten stappet full av fest, øl, og over hundre millioner streams på Spotify, er Soppgirobygget klare for å spille opp til fest på Park Lane!

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu