Begivenhetsrik dag i Larkollen

Begivenhetsrik dag i Larkollen

Det er klart for årets første morgentrim. Den starter kl. 10.00 på Park Lane. Vi får besøk av de flinke og engasjerte instruktørene fra Fokus Trening. I dag er temaet «Fast ‘N Furious» og Maria er dagens instruktør. Dagen fortsetter i Rørvika kl. 11.00 med seiling. Her får man en gylden mulighet til å møte seilermiljøet i Larkollen og testet en av seilbåtene. Seilingen i Rørvika er arrangert av Larkollen IL.

Etter seilinga fortsetter den fartsfylte mandagen med sykkelløp kl. 12.00 og Pixel Grand Prix kl. 14.00. Sykkelløpet går gjennom store deler av Larkollen og hele løypa er markert. Her er det ikke om å gjøre og komme først i mål, så ta med hele familien på tur! Vinneren er den som er nærmest gjennomsnittsplassering/gjennomsnittstiden. Obs! Hjelmpåbud. Pixel Grand Prix er for mange høydepunktet i Larkolluka, har du ikke bygget deg en olabil kan du følge løpet langs Larkollveien.

Det blir også tid til avslapning med film denne mandagen. Kl. 17.00 viser vi familiefilmen Kutoppen og kl. 21.30 viser vi komedien Lange Flate Ballær 3. Kl. 19.00 starter både bingoen og fiskekonkurransen.

Mer info, påmelding og billetter finner dere på larkolluka.no

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu