Carina Dahl, Soppgirobygget og Morgan Sulele er på plass!

Carina Dahl, Soppgirobygget og Morgan Sulele er på plass!

Konserten har 18-årsgrense.
Dørene åpner 18.00.
Billetter finner dere nederst.

Carina Dahl fra Trondheim er ei energisk stå-på jente med kronisk godt humør og beina er godt planta på jorda. Hun har lang fartstid i musikkbransjen hvor hun har skrevet låter både til seg selv og andre artister, og hennes egne låter er streamet over 30 millioner ganger.

Carina har utmerket seg med nydelige tolkninger av kjente låter som “Despactio”, “Shallow” og “Om du dro i fra mæ”, i tillegg til at hun har slått seg opp stort med humoristiske festlåter og tatt tronen som eneste kvinne innen denne sjangeren.

Siden gjennombruddet med "Bare min" sommeren 2016, har Morgan Sulele turnert og spilt konserter og festivaler over hele landet, samt herjet på hitlister over hele Norden. Legger du sammen egne låter, og låter han har skrevet for andre kan han (om han hadde vært typen til det) skryte av over 900 millioner streams så langt!

Etter flere år som etablerte artister har duoen fra Oslo vært med på å prege de norske topplistene med store hits som «Domen», «Afterski» og «Dommedagen». Med kofferten stappa med fest og øl, og over hundre millioner streams på Spotify er Soppgirobygget klare for å spille opp til fest på Park Lane!

Hvis du ønsker å få med deg alle konsertene i Larkolluka og Silent Disco Club anbefaler vi Larkollukapasset. Du sparer 390,- og er garantert inngang på de fire kveldene!

Billettoversikt:

TirsdagCarina Dahl + Morgan Sulele + Soppgirobygget420,-18-årsgrense
OnsdagSilent Disco Club170,-18-årsgrense
TorsdagSynne Vo + Victoria Nadine + Ramón420,-Fri alder
FredagRat City + Donkeyboy420,-18-årsgrense
PassInngang på tre konserter og Silent Disco club1040,-18-årsgrense

BILLETTSALGET FINNER DERE HER:

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu