Info om billettsalg!

Info om billettsalg!

Billettsalget er i gang og det er nå mulig å kjøpe billetter til konsertene på tirsdag, torsdag og fredag. Du kan også nå sikre deg billetter til Silent Disco Club som er onsdag i Larkolluka!

Vi har i år byttet over til Ticketmaster. Billetter til Larkollukas arrangementer finner dere der. Det vil også bli lagt ut billetter til flere arrangementer på et seinere tidspunkt. Påmelding til dagtidsarrangementene vil dere finne på Larkollukas hjemmeside nærmere sommeren.

Årets nyhet er konserten på torsdagen, da kommer det tre spennende artister! Denne konserten har fri alder. Informasjon om hvilke artister vi har sluppet så lang finner dere i oversikten under.

Hvis du vil få med deg alle kveldene anbefaler vi ukespasset. Du sparer 390,- og er garantert inngang på de fire kveldene!

De siste artistene vil bli offentliggjort i løpet av mars. Følg med på Instagram eller Facebook for nyheter om Larkolluka!

Billettoversikt:

TirsdagCarina Dahl + TBA + Soppgirobygget420,-18-årsgrense
OnsdagSilent Disco Club170,-18-årsgrense
TorsdagSynne Vo + TBA + Ramón420,-Fri alder
FredagRat City + TBA420,-18-årsgrense
PassInngang på tre konserter og Silent Disco club1040,-18-årsgrense

BILLETTSALGET FINNER DERE HER:

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu