SAND OG VANN

SAND OG VANN

Morgentrimmen starter kl. 10.00 og på programmet i dag står «Motion Possible». Dagen fortsetter på Teibern med Sandslottkonkurranse, Mesternes Mester og Sandvolleyballturnering.

Sandslottkonkurransen starter klokken 11.00. La fantasien få fritt spillerom, og lag ditt eget drømmeslott slik du selv vil ha det! Separate klasser for voksne, barn og familier.

Dagen på Teibern fortsetter med Mesternes Mester Larkollen. Her vil man bli satt på en krevende prøve, både fysisk og mentalt. Sett sammen et lag bestående av fire personer og still gjerne i egne lag-T-skjorter, husk å ta med vann!

Vi avslutter dagen på Teibern med sandvolleyballturnering. Turneringen spilles med lag bestående av inntil tre personer, hvorav to er på banen av gangen. Lagene blir delt inn etter klasse.

Dagen avsluttes på Park Lane med sommershow med Staut! Med kombinasjonen fengende melodier, sterke og gode tekster, særdeles dyktige musikere og ikke minst et voldsomt driv og energi på scenen, har gjengen fra Valdres vokst seg opp til å bli en av de absolutt ledende i sin sjanger.

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu