Billettsalget er i gang og andre artist klar for Larkolluka 2021

Billettsalget er i gang og andre artist klar for Larkolluka 2021

Billettsalget er i gang og den andre artisten ut er Halva Priset! I 2020 ble det klart at Petter Katastrofe gjorde comback som vokalist i det nyoppstartede bandet Halva Priset. Dette er et band som elsker bøgda! Med låter som «Gårdsgutt», «Besseggen og «Den fineste Chevy’n» blir det garantert god stemning.

Selv om sommeren vi går i møte er usikker legger vi opp til at Larkolluka skal bli som vanlig. Det lønner seg å kjøpe billetter raskt, hvis det blir restriksjoner på antallet vil de som kjøper billetter først bli prioritert. Billettsalg finner dere på knappen under!

Neste artist slippes i april!

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu