Stranddans og skattejakt

Stranddans og skattejakt

Dagen i dag starter med Fokus Trening på Park Lane og på programmet i dag står «Ship Shape».

Kl. 12.30 starter årets skattejakt. Skattejakten vil i år ta dere med på en liten rebusvandring i lokalmiljøet. Ta med nettbrett eller smarttelefon, følg ledetråder og løs gåten om Kaptein Sortebills skatt. Ledetrådene er tilgjengelig fra kl. 12.30 -15.00 på larkolluka.no Jakten gjøres i eget tempo og når det passer en selv. Husk smittevernregler, og hold avstand til andre sjørøvere.

I år er stranddansen tilbake. Den starter kl. 17.00 på Lersbaugen. Det blir dessverre ingen dans på stranden i år, grunnet smittevernhensyn, men vi rigger til Norges hyggeligste strand med masse sitteplasser! Det blir fantastisk musikk fra Larkolljentene Rikke og Kine med band. Det blir nydelig fiskesuppe fra Støtvig hotel, og et godt utvalg fra grillen.

Kvelden avsluttes med kåring av årets Larkolling. Kåringen skjer i forbindelse med stranddansen på Lersbaugen. Juryen bestående av tidligere “Årets larkollinger” velger en verdig kandidat til hedersbenevnelsen “Årets larkolling”.

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu