Ringnes-Ronny klar for Larkolluka!

Ringnes-Ronny klar for Larkolluka!

Ringnes-Ronny spiller på sommershow tirsdag og med det er alle artistene på plass. Spotify har gitt han en egen sjanger og han streames titalls millioner ganger i måneden, allikevel frykter flere kulturhus Ringnes-Ronny. Med nyklipt hockeysveis og ny hjelm er han klar for å entre scenen!

Danspunkens-gudfar har samlet over 300 millioner strømminger og er en av de mest streamede artistene på norsk jord. I 2020 herjet han topplistene med «Valhalla», «Karl Johan» ft. Lothepus og «Fredag» ft. Staysman. Nå er han aktuell med debutalbumet «Danspunk», hvor man blant annet finner hittene «VI SKA BLI FULLA», «Raggare på Stureplan» og «Hem Till Dig».

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu