Sommershowet er tilbake!

Sommershowet er tilbake!

Tirsdagen starter med slektsturnering i tennis. Larkollen Tennisklubb inviterer til slektsturnering i tennis for doublepar. Fjernt og innbilt slektskap vil bli vurdert i hvert enkelt tilfelle. Konkurransen avvikles som handicapturnering. Handicap fastsettes av dommer, som også har myndighet til å endre handicap underveis. Ta med tennisracketer. Larkollen Tennisklubb besørger baller.

Klokken 10.00 er det klart for morgentrim på Park Lane og i dag står «Pump it» på programmet.

Krabbefiskekonkurransen er også tilbake og den starter klokken 12.00 på Støtvigmoloen.  Området for krabbefisket avgrenses til Støtvigmoloen. Alle krabber skal fiskes på snøre.

Vi har i år hentet frem en klassiker fra 90-tallet, nemlig Skipper Skuteløs! Dette var en slager på 90-tallet og nå er den tilbake i ny drakt. Skuteløse skippere og lag møter opp med ønsket kostyme på Solhaugstranda.

Vi stiller med fire «skuter» som deltakerne kan velge i. Skutene får utdelt hver sin bane som står i stil til skuta. Valg av skute kan da være avgjørende for å vinne, og det er ikke sikkert det er den raskeste skuta som vinner. Skutene er: Panten, Badekaret, Flåtan og Kajakken. Det er premie for beste tid, artigste kostyme og best in show. Sted: Solhaugstranda ved Støtvig Hotel.

Klokken 17.00 åpner dørene for sommershowet. Det er viktig at du ankommer samtidig med vennene du skal sitte sammen med. Hvis noen kommer for seint blir de plassert der det er ledig. Hold god avstand til de andre i publikum!

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu