En stille uke!

En stille uke!

Det er nå en uke siden Larkolluka 2021 var ved veis ende. I uke 29 blir Larkollen alltid snudd på hodet. Og det er mange som kjenner på vakuumet i Larkollen uka etter. Det er mindre folk langs veiene og bilene står ikke lengre parkert fra Losen og bort forbi Faret. Det er litt færre folk på strendene, men det får regnet vi har hatt den siste uka ta noe av skylden for.

Vi ønsker nok en gang å takke sponsorer og de besøkende. I akkurat dette innlegget skal gjengen i grønt få litt ekstra ros. I løpet av denne Larkolluka har over 70 frivillige viet uke 29 til Larkolluka. Det går i alt fra vaffelsteking, øl-tapping, rigging og danseopplæring av måka-barna. Dere er tidlig oppe og seint i seng. Dere er høyt og lavt og det går som regel i et høyt tempo. Tusen takk for all hjelp Larkolluka hadde ikke vært mulig uten dette.

Ønsker du å se bilder og filmer fra Larkolluka 2021 kan du følge med på larkolluka.no. Det vil bli postet bilder og filmer utover de neste ukene.

Følg Larkolluka på:

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu