Barnas dag & filmkveld!

Barnas dag & filmkveld!

Da er Larkolluka i gang igjen. Vi håper alle heiser flagget i dag og blir med på markeringen av startskuddet for Larkolluka.

Barnas dag blir annerledes i år. Istedenfor et stort karnevalsopptog med mange mennesker kommer maskotene og klovnene fra i fjor rundt til dere! Her er planen for når vi skal kjøre rundt i Larkollen:

Lille Kafe (11.00) - Innkjøringa til Tollefsrødfeltet (11.10) - Nasleparken å(11.20) - Joker (11.30) - Rørvikveien (11.40) - Medgårdskogen (11.50) - Faret( 12.00) - Støtvigveien (12.10) - Losen/Hotellet (12.20) - Kirken (12.30) - Røeds ( 12.40) - Larkollen Skole (13.00)

Klokken 14:00 starter trylleshowet på Park Lane. Hans Henrik Verpe er en tryllekunstner utenom det vanlige. Glem flosshatt og hvite silkehansker, her får du virkelig et show du ikke har sett maken til! Hans Henrik kombinerer humor og magi på en grensesprengende og unik måte, som gjør at du nærmest ikke vet om du skal le eller la deg forundre når du ser ham på scenen. Arrangementet er støttet av Moss Kommune.

I dag går også startskuddet for bilrebus og naturstien. De varer hele Larkolluka. Mer info finner dere her:

Larkolluka inviterer til History of Gin, en smaksopplevelse og kunnskapsrik kveld med Lars Madsen. Lars Madsen er grunnlegger av Oslo & Sørlandet Ginfestival og holder jevnlig kurs og smakinger med fokus på Gin. Arrangementet starter 17:00 på Park Lane.

I kveld viser vi to filmer. Rutete Ninja og Tunnelen. Mer info og link til billetsalget finner dere her:

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu