En uke har gått

En uke har gått

Det er en uke siden Larkolluka 2020 tok slutt. Det var en litt rar begivenhet, men allikevel er vi fornøyd! Vi ønsker å takke alle som besøkte oss gjennom Larkolluka. Vi fikk ikke lov til å slippe inn flere enn 200 i år, men håper på mange flere til neste år. Vi satser på at sommeren og Larkolluka i 2021 blir som normal.

Vi ønsker også å takk sponsorer og frivillige, uten dere hadde ikke dette vært mulig. Til slutt ønsker vi å oppfordre dere til å bruke de lokale tilbudene, slik at vi har dem i fremtiden også. Vi anbefaler www.larkollen.no for full oversikt over bygdas begivenheter, spisesteder og aktiviteter.

Og til slutt, hold av 18. til 24. juli 2021!

Ses til neste år ?

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu